×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

James McAvoy gaat scheiden

14.05.2016 -

James McAvoy en Anne-Marie Duff zijn uit elkaar. Het acteurskoppel maakte vrijdag bekend dat er na bijna tien jaar huwelijk een scheiding is aangevraagd.


James en Anne-Marie laten in een verklaring weten 'met enorm verdriet de beslissing hebben genomen te scheiden'. "We gaan de volgende fase in met vriendschap, liefde en respect voor elkaar."

De 37-jarige X-Men-acteur en zijn 45-jarige ex blijven samen zorgen voor hun 5-jarige zoon Brendan. "We vragen een ieder onze privacy en nog belangrijker die van onze zoon te respecteren."

James en Anne-Marie leerden elkaar kennen dankzij de serie Shameless, waarin ze geliefden speelden. In oktober 2006 trouwden de twee in het geniep.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties