×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Speelde Britt Dekker vals?

Twijfels over haar natuurkennis

13.05.2016 -

Britt Dekker gooide woensdagavond hoge ogen bij de Nationale Natuur Quiz. De blondine, die bekendstaat om haar niet altijd even slimme uitspraken, kwam als beste BN'er uit de bus en liet een aantal biologen achter zich. Aan Britts natuurkennis wordt nu getwijfeld. Ze zou antwoorden ingefluisterd hebben gekregen van haar vriend.


"Ik heb absoluut niet vals gespeeld", reageerde Britt vrijdag in RTL Boulevard. "Dat verhaal doet mij echt pijn, ik heb er bijna om gehuild." Britt is al geruime tijd samen met Max Apotowski van productiebedrijf TinCan, dat nauw betrokken was bij de Nationale Natuur Quiz.

Volgens Britt kan Max haar helemaal geen antwoorden hebben gegeven. "Hij is zeg maar uitgeleend aan de NTR voor een ander programma." Volgens Albert Verlinde stond Max woensdag echter wel degelijk in de studio waar de natuurquiz live werd uitgezonden.

Britt houdt vol dat ze op eigen kracht bijna de finale van de eerste Nationale Natuur Quiz haalde. "Over politiek moet je me niets vragen en ik ga ook niet rekenen bij een IQ-test, maar natuur en dieren, daar weet ik alles van."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties