×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carl Philip stelt zoontje voor

Op zijn 37e verjaardag

13.05.2016 -

Op de 37e verjaardag van de Zweedse prins Carl Philip trakteert het Zweedse hof op nieuwe gezinsfoto's van Carl Philip met zijn vrouw Sofia en hun pasgeboren zoon prins Alexander.


'We willen op deze manier iedereen bedanken voor alle felicitaties die we hebben mogen ontvangen na de geboorte van onze zoon prins Alexander. We hebben veel waardering voor uw warmte en zorgzaamheid'', schrijven Carl Philip en Sofia bij de foto's. Prins Alexander werd dinsdag 19 april geboren. Het prinsje heet voluit Alexander Erik Hubertus Bertil. Hij heeft bij zijn geboorte de titel hertog van Södermanland gekregen.

Op de Facebookpagina van het Zweedse koningshuis kunnen mensen Carl Philip feliciteren. De gelukwensen zullen worden overgebracht aan de jarige.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Erika Gerdemark/Kungahuset.se

Reacties