×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Optreden van Dolly Dots eenmalig

13.05.2016 -

De Dolly Dots staan dit weekend voor het eerst in acht jaar weer op het podium, als gast bij De Toppers. Als het aan de zangeressen ligt, blijft het hierbij.


''We doen gewoon eenmalig een heel leuk ding', zegt Anita Heilker in het AD. ''Ik zeg nooit nooit, maar we beseffen heel goed dat dit onze laatste keer kan zijn'', voegt Sjeel Kramers er aan toe.

De Dolly Dots hadden afgesproken niet meer te zullen optreden nadat Ria Brieffies in 2009 op 52-jarige leeftijd aan longkanker was overleden. Sjeel: ''Toen Ria nog leefde hebben we afgesproken dat we leuke dingen bleven doen. Maar zonder haar is het klaar, het is echt klaar."

Het idee voor een gastoptreden komt van René Froger, vertelt Esther Oosterbeek. ''Ik werk als visagist met René Froger en René heeft me diverse keren gevraagd. Ik hoefde er niet eens bij de meiden mee aan te komen, dat voelde niet goed. We zaten nog in het rouwproces, het voelde alsof we ons zusje hadden verloren. Maar René bleef aandringen en het leek mij zélf heel leuk."

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties