×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willem-Alexander bij troepen Jordanië

12.05.2016 -

Koning Willem-Alexander heeft donderdag een bezoek gebracht aan de tweehonderd Nederlandse militairen in Jordanië. De militairen van de Air Task Force Middle East maken deel uit van de brede internationale coalitie die strijdt tegen IS in Irak en Oost-Syrië


De koning kreeg een rondleiding op de plek waar de Nederlandse F-16's zijn gestationeerd en nam een kijkje in Snow City, het woon- en werkgebied van de Nederlandse en Belgische soldaten. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). 

Tijdens het onaangekondigde bezoek aan Jordanië werd de koning vergezeld door generaal Tom Middendorp. Voorafgaand aan het bezoek aan de Nederlanders heeft Willem-Alexander een ontmoeting gehad met de Jordaanse koning Abdullah II.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties