×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Holly Brood zoent met Soy Kroon

12.05.2016 -

Soy Kroon is nog maar een paar weken te zien in Goede tijden, slechte tijden, maar de 20-jarige acteur kan al op een flinke schare fans rekenen. Voor Soy is er echter maar één meisje. Volgens RTL Boulevard is hij gevallen voor tegenspeelster Holly Brood.


Soy, die woensdag nog in het entertainmentprogramma vertelde over de vele fanmail die hij krijgt, werd onlangs zoenend gespot met Holly. Volgens haar moeder Xandra hebben de twee het 'heel leuk samen'. Ook een voorlichter van GTST bevestigde het nieuws.

Holly is sinds eind april te zien in GTST als Amy Kortenaer. Soy speelt ook sinds eind vorige maand in de soap, hij vertolkt de rol van Sil Selmhorst.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Holly Brood

Reacties