×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje voor Nicky Hilton

11.05.2016 -

Nicky Hilton is in verwachting van een meisje. Dat verklapte haar zus Paris. "Het wordt zo'n mooi meisje. Ik kan niet wachten haar te ontmoeten", zei Paris


De 35-jarige hotelerfgename kijkt ernaar uit tante te worden. "Ik heb al heel wat babywinkels bezocht. Nu ik weet dat het een meisje is, is het nog makkelijker om voor haar te shoppen." Paris kocht vooral jurkjes voor de kleine. "Echte outfits voor een prinsesje. Ik kan niet wachten haar in de jurkjes te zien," vertelt Paris aan US Weekly.

Hoe de 32-jarige Nicky haar eerste kind moet noemen, weet Paris niet. "Mijn favoriete babynaam is London, maar die is voor mijn baby. Voor haar weet ik het niet, ik kan zo snel niets bedenken."

Volgens een ingewijde weet Nicky, die in de zomer is uitgerekend, nog maar een paar dagen dat ze een dochter krijgt. Vorig jaar juli trouwde Nicky in Londen met James Rothschild, erfgenaam van de bekende bankiersfamilie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties