×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wilbert vindt terugkeer in GTST een feestje

11.05.2016 -

Wilbert Gieske vindt het een 'feestje' dat hij later deze maand weer te zien is in Goede tijden, slechte tijden. De 69-jarige acteur kruipt wederom in de huid van Robert Alberts.


"Ik mag weer een vader-zoonrelatie spelen, geweldig", zei Wilbert woensdag in RTL Boulevard. Sil, de zoon van Robert en Laura, maakte een paar weken geleden weer zijn opwachting in soapdorp Meerdijk. Soy Kroon, de acteur die de rol van Sil voor zijn rekening neemt, vindt het een eer om met Wilbert en Jette van der Meij te mogen spelen. "Al klinkt dat heel cliché."

Volgens Jette, die al jaren als Laura op de buis is, is het 'als vanouds' om Wilbert weer terug te hebben. "Hij maakt nog steeds dezelfde grappen." Wilbert is op 18 mei weer te zien in GTST en is zeker twee maanden te zien in de soap. Of de liefde tussen Robert en Laura weer opbloeit, is de grote vraag. "Er is altijd een kans, zeg nooit nooit", zei Wilbert. "Maar ook als het niet gebeurt, heb ik een hele leuke tijd gehad."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties