×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Emma Watson in Panama Papers

11.05.2016 -

Harry Potter-actrice Emma Watson wordt genoemd in de Panama Papers, de resultaten van een groot internationaal onderzoek naar belastingontduiking. De naam van de 26-jarige komt in de lijst voor vanwege een bedrijf op de Virgin Islands waar zij eigenaar van is.


Een woordvoerder van de actrice benadrukte dinsdag dat Emma hiermee niets illegaals doet. Bovendien zou zij geen belasting ontduiken. "Net als vele andere bekende mensen, heeft Emma haar bedrijf zo ingericht om haar privacy te beschermen. Het levert haar geen belastingvoordeel of andere winst op, alleen anonimiteit."

De actrice is bij lange na niet de enige ster van wie de naam in de Panama Papers prijkt. Onder meer acteur Jackie Chan, voetballer Lionel Messi, jurylid Simon Cowell en de erfgenamen van regisseur Stanley Kubrick worden ook genoemd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties