×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verwarde man afgevoerd bij huis Taylor Swift

Zangeres heeft vaker last van ongenode gasten

11.05.2016 -

De beveiliging van Taylor Swift heeft een verwarde man vastgehouden die bij de zangeres op de stoep verscheen. De man werd later afgevoerd door de politie.


Volgens TMZ belde een beveiligingsmedewerker dinsdagavond de politie over een man die "gedesoriënteerd" voor het huis van Taylor in de New Yorkse wijk Tribeca was verschenen. Agenten onderzochten daarna de inhoud van zijn tas en deden de man handboeien om. Hij is naar een ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

De zangeres was niet thuis op het moment van het incident. Taylor heeft vaker last van ongenode gasten: alleen al dit jaar werd voor haar landhuis in Beverly Hills twee keer iemand door de politie opgepakt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties