×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter R. de Vries extra alert na bedreigingen

10.05.2016 -

Peter R. de Vries heeft een aantal spannende maanden achter de rug. Sinds hij weet dat Willem Holleeder een moordplan op hem zou hebben beraamd, kijkt hij extra om zich heen.


"Dat is geen fijn bericht. Ik zeg altijd gekscherend: ik krijg liever bloemen dan bedreigingen", aldus de misdaadverslaggever in RTL Boulevard. "Ik ben altijd wel alert maar de afgelopen maanden heb ik vaker in mijn spiegels gekeken of het wel snor zat."

Hoewel het nieuws over de plannen van Holleeder dinsdag naar buiten kwam, speelt het zich al sinds februari af. Peter werd toen samen met de zussen van Holleeder, die eveneens op een dodenlijst zouden staan, op de hoogte gesteld. Op verzoek van justitie moest hij het echter stil houden.

Nadien is Peter goed op de hoogte gehouden of de bedreigingen onder controle waren. "Er zijn diverse gesprekken geweest. We zijn vrij openhartig geïnformeerd. Je moet toch weten waar je op moet letten", aldus de journalist.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties