×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brie Larson gaat trouwen

Na Oscar nu Alex

09.05.2016 -

Brie Larson mag een trouwjurk uit gaan zoeken. De 26-jarige actrice is ten huwelijk gevraagd door haar tien jaar oudere vriend Alex Greenwald. Dat liet haar woordvoerder weten.


Alex ging in maart al op zijn knieën. Volgens een ingewijde deed de muzikant zijn aanzoek tijdens een vakantie in Tokio, meldt UAS Weekly. Afgelopen weekeinde viel Brie's verlovingsring voor het eerst op toen ze Saturday Night Live presenteerde. Volgens de bron wil Brie nu ze trouwplannen heeft snel een gezinnetje stichten.
Brie en Alex daten al een paar jaar, maar gingen meermaals uit elkaar. In februari gingen de twee nog samen naar de uitreiking van de Oscars. Brie won de prestigieuze filmprijs voor haar hoofdrol in Room en bedankte Alex na het in ontvangst nemen van het beeldje. "Ik hou van je."
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties