×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Conchita Wurst ambassadeur Europride

09.05.2016 -

Conchita Wurst is een van de ambassadeurs van de Europride, de speciale editie van de Amsterdam Gay Pride. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt.


De Oostenrijkse songfestivalwinnares van 2014 is het gezicht van de campagne van de Europride. Ze treedt tijdens het evenement ook een aantal keer op.

Eerder werden al de drie andere ambassadeurs bekendgemaakt: journalist en schrijfster Margriet van der Linden, model, dj en transvrouw Valentijn de Hingh en 'Nederlands bekendste drag personality' Mayday. EuroPride begint op Roze Zaterdag 23 juli en duurt tot en met zondag 7 augustus. Er worden meer dan tweehonderd activiteiten georganiseerd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties