×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

’Ozzy Osbourne spoorloos’

09.05.2016 -

De kinderen van Ozzy Osbourne kunnen hun vader niet meer vinden nadat hij door zijn vrouw Sharon uit huis was gezet. De rocker zou in een hotel in de buurt verblijven, maar daar is hij inmiddels weg.


Ozzy's zoon Jack en dochters Kelly en Aimee hebben meermalen geprobeerd om hun vader te bereiken, maar tot nu toe lukte dat niet. "Ze zijn bezorgd om hem en geshockeerd om wat er is gebeurd", zegt een bron tegen The Sun.

Sinds afgelopen weekeinde gaan geruchten dat het huwelijk van Ozzy en Sharon na meer dan 33 jaar is stukgelopen. De 67-jarige rocker zou haar bedrogen hebben met zijn 22 jaar jongere haarstyliste.

Behalve zijn kinderen vrezen ook zijn vrienden voor de gevolgen die de breuk zou kunnen hebben voor Ozzy, die in het verleden meermaals verslaafd was aan drank en drugs. "Ozzy is waarschijnlijk ergens in een hotel en heeft zijn creditcards en wat geld bij zich. Maar hij is niet de briljantste als hij alleen is", aldus een ingewijde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties