×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wie worden de nieuwe Toppers?

’Twee eruit en twee nieuwe erin’

09.05.2016 -

De Toppers krijgen mogelijk een nieuwe samenstelling. Dat suggereerde Gerard Joling maandagochtend in de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538.


"Er gaan er twee uit en er komen twee nieuwe in", aldus de zanger. Om wie het gaan, wilde Joling niet zeggen. "Ze schieten me dood als ik daar iets over zeg."

De Toppers, bestaande uit René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard zelf, kondigden afgelopen weekeinde aan dat er 'breaking news' op komst is. ''Na twaalf jaar en veertig uitverkochte shows is het tijd voor iets nieuws'', twitterde Jeroen. Wat dat nieuws precies is, maken ze maandagavond bekend in RTL Late Night.

Het trio staat komende weekeinde weer in de Amsterdam ArenA voor wellicht de laatste concertreeks in de oude samenstelling. Het thema is Royal Night of Disco.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties