×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roelof Hemmen weg bij RTL Nieuws

'Ik stop met de mooiste baan ter wereld'

09.05.2016 -

Roelof Hemmen vertrekt bij RTL Nieuws. Hij wil zich meer gaan toeleggen op zijn radiowerk en 'ruimte creëren voor nieuwe activiteiten'. Hemmen presenteert een show op BNR Nieuwsradio.


De 53-jarige Hemmen werkt sinds 1993 bij de tv-omroep en presenteerde het RTL Nieuws ruim vijftien jaar. De laatste jaren vormde hij met Daphne Lammers een presentatieduo.

"Ik stop met de mooiste baan ter wereld. Geheel uit vrije wil", zegt Hemmen op de site van RTL. "Ik wil de tinteling van het avontuur weer voelen. Ik zoek onzekerheid. Van de hoofdweg af, de kronkelige paden op."

"RTL Nieuws en Roelof trekken al heel lang samen op. En dan doet scheiden een beetje pijn", aldus hoofdredacteur Harm Taselaar. "Ik wens hem dan ook het allerbeste bij alles wat er op zijn pad gaat komen." Eind deze maand is Hemmen voor het laatst als nieuwslezer te zien.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties