×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Michael Phelps

08.05.2016 -

Supertrots is Michael Phelps op zijn pasgeboren zoontje Boomer Robert. De Amerikaanse zwemkampioen heeft 18 Olympische titels, maar de geboorte van zijn zoon bezorgde hem het beste gevoel van zijn leven.


Michael laat weten dat zijn verloofde Nicole Johnson en Boomer het beiden goed maken. Michael is druk in training omdat hij tijdens de Olympische Spelen in Rio nog opnieuw wil scoren. Hij was in 2012 eigenlijk al gestopt, maar besloot vorig jaar toch weer te gaan trainen. 

Foto: Facebook Michael Phelps

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!