×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bloedmonster Prince voor beheerders erfenis

07.05.2016 -

De advocaten die belast zijn met de nalatenschap van Prince, krijgen bloedmonsters om vermeende familiebanden te kunnen staven. Ze hebben hiervoor toestemming gekregen van een rechtbank.


Met het bloed, dat wordt geleverd door de lijkschouwer, kan DNA-onderzoek worden gedaan in het geval er zich mensen melden die claimen familie te zijn van de zanger en aanspraak maken op een deel van zijn erfenis, meldt Reuters.

Voorzover bekend heeft Prince geen kinderen. Er heeft zich wel al een vrouw gemeld die beweert zijn halfzus te zijn. Darcell Johnston zegt dezelfde moeder te hebben als de op 21 april overleden zanger en wil een deel van de erfenis.

Omdat het erop lijkt dat Prince geen testament had, wordt zijn nalatenschap waarschijnlijk verdeeld onder zijn zus en vijf halfbroers en -zussen. Nu heeft Johnston papieren ingediend bij de rechtbank waarmee zij aangeeft ook recht te hebben op een deel.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties