×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Laura heel erg zenuwachtig

Vanavond in finale Deutschland Sucht Den Superstar

07.05.2016 -

Vanavond moet het gebeuren voor de Brabantse Laura van den Elzen. De 18-jarige zangeres staat dan als eerste Nederlandse in de finale van Deutschland Sucht Den Superstar.


Laura geeft onmiddellijk toe dat ze zenuwachtig is. ‘Ja, heel erg ,’ vertelt ze in het AD. ‘Maar rustig blijven lukt me wel.’ Vanavond staat ze als enige vrouw in de finale van het Duitse programma in het ISS-Dome in Düsseldorf. Haar grote voordeel vanavond is dat ze country mag zingen. ‘Dat is de stijl waar ik goed in ben.’ Laura zingt Nine To Five van Dolly Parton en Black Velvet van Alannah Myles. Dat laatste nummer was eerder haar grote succes in DSDS. Daarna moet ze ook nog een Duits lied zingen, Glücksmoment, en daar ziet ze wel een beetje tegenop.

Foto: Website Laura van den Elzen

Reacties