×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Beckham zong nooit mee met Spice Girls

'Mijn microfoon stond altijd uit'

06.05.2016 -

Terwijl de ander Spice Girls hard hun best deden hun hits zo mooi mogelijk ten gehore te brengen, stond de microfoon van Victoria Beckham tijdens concerten doorgaans niet eens aan.


De mode-ontwerpster gaf dat donderdag zelf toe tijdens de opening van een tentoonstelling van Vogue in Londen. "De producers zetten mijn geluid uit en lieten alleen de anderen zingen", vertelde Victoria aan een verslaggever van de Britse krant The Sun. De voormalig Spice Girl onthulde ook dat het grootste gedeelte van het kledingbudget van de groep naar haar outfits ging. "De andere meiden kregen hun kleding gratis, omdat het rotzooi was. Dus bleef er meer over voor Gucci-jurkjes voor mij."

De echtgenote van David Beckham haakte onlangs als eerste af bij gesprekken over een Spice Girl-reünie. Ook Melanie C heeft inmiddels aangegeven niet langer beschikbaar te zijn voor een eenmalige terugkeer van de band, die was gepland rond het twintigjarige jubileum van debuutsingle Wannabe.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties