×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob tevreden over eerste repetitie

02.05.2016 -

Douwe Bob was 'erg te spreken' over zijn eerste repetitie voor het Eurovisiesongfestival. "We zijn heel erg tevreden en blij dat het uitpakt zoals gehoopt", zei een woordvoerder van de AVROTROS maandag na afloop.


Voor het eerst was te zien hoe de act van de singer-songwriter er volgende week ongeveer komt uit te zien. Zo stond op het podium een grote klok geprojecteerd en droegen Douwe Bob en twee bandleden paarse en de overige drie muzikanten groene pakken.

Tijdens zijn nummer Slow Down laat Douwe Bob een stilte vallen van tien seconden. "Een ultieme slow down", omschreef de woordvoerder het moment. Na de stilte eindigt Douwe Bob het nummer klein, door alleen te zingen, met zijn gitaar op de rug.

Spannend

De zanger trad rond 14.30 uur op in de Globe Arena, waar volgende week de 61e editie van het liedjesfestijn plaatsvindt. Douwe Bob staat als zesde in de eerste halve finale van het songfestival, op dinsdag 10 mei. Op donderdag is de tweede halve finale en zaterdag 14 mei volgt de eindstrijd.

Vorig jaar vertegenwoordigde Trijntje Oosterhuis Nederland op het evenement met Walk Along. Zij haalde de finale niet, in tegenstelling tot The Common Linnets die een jaar eerder een tweede plek behaalden op het festijn.

In een filmpje dat de AVROTROS maandag eerder op de dag publiceerde vertelde de zanger, die zondag in Zweden arriveerde, dat hij 'ontzettend veel zin' had in de eerste repetitie. "Het wordt fantastisch. Spannend ook wel, spannender dan ik dacht dat het zou zijn."

"Ik heb heerlijk geslapen. Zo meteen gaan we naar de eerste rehearsal. En ik heb er ontzettend veel zin in", vertelde Douwe voorafgaand aan de eerste repetitie. "Het wordt fantastisch. Spannend ook wel. Spannender dan ik dacht dat het zou zijn."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties