×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Studio Chiel van Praag compleet gesloopt

02.05.2016 -

Van de studio die Chiel van Praag huurde is weinig meer over. De eigenaar sloeg met een hakbijl de zaak namelijk kort en klein.


Eigenaar van de studio van Chiel is René V, die als artiest optreedt onder de naam René Laine. Nadat hij te horen dat zijn pand in Oud-Loosdrecht wegens enorme hypothecaire schulden via executieverkoop geveild gaat worden, ging hij compleet door het lint.

Hij stapte ineens de studio van Chiel binnen en riep: ‘Ik eruit, dan ook jullie eruit.’ Daarop begon hij de zaak kort en klein te slaan met een hakbijl. ‘Vooral de bekabeling werd stukgeslagen. Maar ook veel apparatuur is onherstelbaar beschadigd. Het is een ongelofelijke puinhoop,’ aldus Chiel.

Foto: Reni van Maren

Reacties