×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob onderweg naar Zweden

01.05.2016 -

Douwe Bob is onderweg naar Zweden. Zondag vertrok de zanger, die Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, naar Stockholm. Daar moet hij maandag meteen aan de slag.


Maandag staat Douwe Bob voor de eerste repetitie op het podium in Stockholm. Dan wordt ook meer duidelijk over zijn act. "Ik heb een heel tof ding", zei hij zondag tegen De Telegraaf. "Ik kan daar nu nog niets over zeggen, want dan geef ik bijna de hele act prijs. Ik heb één kaart die we gaan trekken, dat ga je morgen zien."

Douwe Bob moest zondag vroeg uit z'n bed. "Gelukkig ben ik een ochtendmens, al heb ik wel ietsje te weinig geslapen. M'n taxi ging om 06.30 uur, om 06.15 uur ging de wekker." Dat Douwe Bob zo vroeg op Schiphol was, had ook een voordeel. Voor vertrek bracht hij zijn songfestivalnummer Slow Down akoestisch ten gehore.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties