×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pieter dankt voor gelukwensen

30.04.2016 -

Pieter van Vollenhoven heeft zaterdagmorgen via Twitter gereageerd op de gelukwensen die hij ter gelegenheid van zijn verjaardag mocht ontvangen. ,,Dank voor alle hartelijke gelukwensen! Zeer gewaardeerd. Tevens alle goeds voor de vele mede jarigen op deze dag! Wij missen wel iets!", zei Van Vollenhoven.


Pieter van Vollenhoven is 77 jaar geworden. De verjaardag wordt dit jaar naar eigen zeggen op een later tijdstip gevierd. ,,De vrije dag is nu de meivakantie geworden en allen zijn vertrokken”, verklaarde de jarige 'professor meester' dat uitstel.

Er wordt gewoon gewerkt, en aan het einde van de dag is er wellicht een wandeling in de 'eeuwig zingende bossen' rond Het Loo. Tot 2013 viel zijn verjaardag samen met Koninginnedag en was het een vrije dag.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!