×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roy Donders terug bij ex

29.04.2016 -

Roy Donders heeft de draad weer opgepakt met zijn ex-vriend Marvin. "Hallo allemaal. Iedereen mag het weten. Wij zijn weer samen", schrijft de stylist op Facebook bij een foto van de twee.


Vorige maand besloten Roy en Marvin na zo'n twee jaar uit elkaar te gaan, maar nog diezelfde maand sloot Roy een hereniging niet uit. "We zullen wel zien hoe het loopt", zei hij eind maart in Thuis Op zondag.

Roy en Marvin hadden eerder al voorzichtige trouwplannen. Marvin beweerde vorig jaar zomer nog dat een aanzoek aanstaande was.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Facebook Roy Donders

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!