×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jarige Gerard haalt uit

29.04.2016 -

Gerard Joling is klaar met alle types die vorige week over hem heen vielen naar aanleiding van zijn Twitter-bericht over het overlijden van Prince. De zanger snapt nog steeds niet dat de tweet zo veel negativiteit opleverde.


"Ik heb een berichtje uit de goedheid van mijn hart gestuurd", herhaalde Joling vrijdagochtend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL. "Nou zeg, dan die reacties. Ik snap dat helemaal niet. Het is dan allemaal zo ontzettend links wat daarop reageert. Youp van ’t Hek, NRC Next en nog zo’n links mokkel, hoe heet ze ook alweer…o ja Femke Halsema, ook zo’n lekkertje. En dan nog Claudia de Breij en Paul de Leeuw, Jeroen Pauw. Dan denk ik: hebben die nou niks beters te doen?"

De vrijdag 56 jaar geworden Gerard, die in zijn veel besproken tweet aanhaalde dat Prince ooit eens een optreden van hem had bezocht, heeft zich toch ook vermaakt met alle reacties. "Ik heb er ook wel ontzettend om gelachen hoor, een hele column van Youp van ’t Hek over mij, nou daar kan je toch alleen maar trots op zijn?"

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties