×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zus Prince woedend tijdens erfenisoverleg

29.04.2016 -

Het eerste overleg over het nalatenschap van Prince is uitgelopen op ruzie. De zus van de vorige week overleden zanger, Tyka, stormde woedend de kamer uit.


Omdat Prince geen testament heeft achtergelaten, heeft zijn bank na tussenkomst van de rechter een toezichthouder aangesteld. Tyka zou menen recht op een groter deel van de erfenis van zo'n 150 miljoen dollar te hebben, terwijl de wet voorschrijft dat ook halfbroers en -zussen een gelijk aandeel moeten krijgen.

Tijdens het overleg donderdag liet broer Alfred weten boos te zijn omdat hij niet was uitgenodigd voor een door Tyka georganiseerde herdenkingsdienst, meldt TMZ. Nadat Tyka boos was vertrokken nam de toezichthouder Alfred mee naar het gedeelte van Prince's huis waar hij overleed, om te kunnen rouwen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties