×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Ronald Reagon boos op Will Ferrell

29.04.2016 -

De dochter van Ronald Reagan is boos op Will Ferrell. Patti Davis ziet niets grappigs in zijn plannen een comedyfilm te maken over de tijd waarin de voormalig president van de Verenigde Staten dement werd.


"Misschien zou je het onderwerp niet zo grappig vinden als je meer zou weten", schreef Davis donderdag in een open brief aan de komiek, gepubliceerd door The Daily Beast. "Ik heb gezien hoe angst de ogen van mijn vader binnendrong - deze man die nooit ergens bang voor was. Ik heb zijn stem horen trillen terwijl hij in de woonkamer stond en zei, ik weet niet waar ik ben. Ik heb hulpeloos toegekeken terwijl hij zocht naar herinneringen, woorden, die opeens buiten bereik waren. "

Woensdag werd bekend dat Will de rol van Reagan op zich wil nemen in een nieuwe film die zich afspeelt tijdens de tweede ambtstermijn van Reagan eind jaren 80. Wanneer Reagan, die voordat hij de politiek in ging acteur was, dement begint te worden moet een stagiair hem ervan overtuigen dat hij de president speelt in een film.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties