×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Babyvoeding Jessica Alba helemaal niet biologisch

Bedrijf voor de rechter

27.04.2016 -

Producten van de Honest Company, het bedrijf van actrice Jessica Alba, zijn helemaal niet zo biologisch als wordt beweerd. Het bedrijf is daarom aangeklaagd door een consumentenwaakhond.


De Organic Consumers Association (OCA) stelt dat elf van de veertig ingrediënten in de omstreden babyvoeding van Honest Company kunstmatig zijn vervaardigd. Sommige bestanddelen zijn niet eens veilig voor volwassenen, stelt de organisatie. Ze zijn volgens Amerikaanse wetgeving niet toegestaan in biologisch eten.

De OCA heeft volgens New York Post de rechtszaak aangespannen bij een rechtbank in Los Angeles.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!