×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brutale Meiden als vanouds

27.04.2016 -

Tatum Dagelet en Jennifer de Jong voelen elkaar nog steeds perfect aan. De twee hebben voor het Net5-programma De Wereld Rond In 6 stappen een reis gemaakt die begon in Argentinië en zijn daar nog helemaal vol van.


"Het was geweldig om weer eens samen op pad te zijn. Het leek wel een droom. Ik baal er gewoon echt van dat we weer terug zijn", zegt de 41-jarige Tatum Dagelet in het AD. Ze vormde in 1997 en 1998 met Jennifer de Jong (40) het duo Brutale Meiden. In 2003 kwamen de twee terug op televisie als Brutale Moeders.

Jennifer de Jong, die na een ernstig auto-ongeluk de afgelopen jaren nauwelijks nog op televisie was, heeft er weer zin in. "Na dit avontuur gaat het toch weer kriebelen. Ik heb er zoveel energie van gekregen." Haar vriendin Tatum reageert: "Het liefst ga ik nog een keer samen met jou op reis voor dit programma, het was zó leuk."

De Brutale Meiden destijds

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties