×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Advocaat: Prince zwaar aan de coke

Zanger heeft ook geen testament

26.04.2016 -

Advocaat Mike Padden beweert dat de afgelopen week overleden Prince ernstig verslaafd was aan cocaïne. Padden zou tijdens het politieonderzoek naar de dood van het popicoon hebben gezegd dat hij voor het leven van de zanger vreesde.


Padden was een goede bekende van Prince. In het verleden heeft hij de halfzus, Lorna, en stiefbroer, Duane, bijgestaan in rechtszaken. Volgens Padden hebben zowel Lorna als Duane bevestigd dat Prince zwaar verslaafd was aan coke, meldt TMZ.

De advocaat zou zelf naar de politie zijn gestapt met zijn informatie over het drugsgebruik van de zanger. Het is niet voor het eerst dat Prince in verband wordt gebracht met een cokeverslaving, maar door bekenden van de zanger werd dat al meerdere keren ontkracht. De Purple Rain-zanger zou juist enorm gesteld zijn op zijn gezondheid.

Eerder vandaag verzocht Tyka Nelson de rechtbank een onafhankelijk executeur-testamentair aan te stellen die toezicht kan houden op de nalatenschap van de donderdag overleden artiest.

 

''Ik weet niet van het bestaan van een testament en heb geen reden om aan te nemen dat de overledene zijn laatste wil heeft vastgelegd in documenten, in welke vorm dan ook", citeert TMZ uit de rechtbankstukken.

Als Prince inderdaad geen testament heeft opgemaakt wordt de erfenis verdeeld onder de nabestaanden, onder wie halfbroers en -zussen van Prince.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties