×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liefde liet Wout Poels winnen

26.04.2016 -

Dat Wout Poels afgelopen zondag de wielerkoers Luik-Bastenaken-Luik won, was voor een verrassing. Voor Wout zelf ook, al wist hij dat hij in goede vorm verkeert. De reden: hij is verliefd.


Wout Poels is dolblij met zijn zege in de Luik-Bastenaken-Luik. Dat kwam mede door het feit dat hij weer verliefd is, zo vertelde hij aan het AD. Hoe haar naam is, wil hij niet zeggen, wel dat ze Britse is. ‘Zij zorgt er mede voor dat ik zo goed rijd. Ik zit prima in m’n vel en dat zie je terug op de fiets.’

 

Foto: Website Wout Poels

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!