×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sarah Jessica Parker in Blokker-reclame

25.04.2016 -

Sarah Jessica Parker speelt de hoofdrol in de nieuwe reclamecampagne van Blokker. Het winkelconcern bestaat maandag 120 jaar en kondigde aan dat de campagne met de ster uit Sex And The City de rest van dit jaar te zien is.


In de eerste commercial, die al te zien is op YouTube en dinsdag op televisie, vertelt Sarah Jessica haar Amerikaanse vrienden en familie enthousiast over haar Nederlandse vondst Blokker, terwijl ze thuis in New York een etentje voorbereidt en het gezellig maakt. Terwijl ze druk in de weer is, passeren allerlei producten van Blokker de revue. Dit alles leidt tot verbaasde blikken van haar gasten. Later dit jaar komen er meer commercials met Sarah Jessica Parker.

Zelf zegt ze: "Thuis koken we heel veel. We zijn er gek op! Ik denk zelfs dat ik zo’n 80 procent van mijn tijd thuis doorbreng in de keuken. Het is dan ook erg grappig dat ik in de commercial van Blokker ietwat onhandig in de keuken sta. De commercial is heel slim en grappig geschreven, daarom ben ik erg gevleid te zijn gevraagd voor deze rol."

Volgens marketingdirecteur Robert Bohemen van Blokker laat Sarah Jessica Parker Nederlanders zo op een andere, nieuwe manier naar Blokker kijken. Blokker is bezig met een vernieuwingsslag en opent in 2016 en 2017 elke dag een getransformeerde winkel op 450 locaties in Nederland.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties