×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans niet blij met blonde Lil’ Kim

25.04.2016 -

Lil' Kim heeft haar fans verbaasd met een foto waarop de geblondeerde zangeres er wel erg blank uitziet. Op Instagram deelde de 41-jarige zangeres een video en een collage van zes selfies met haar nieuwe look en dat leidde tot flink wat verontwaardigde reacties.


"Het is treurig omdat ze een donkere vrouw was. Niet gemixt, niet onduidelijk donker, maar donker. En mooi", zo klinkt een van de reacties. Ook een andere fan ziet liever de oude versie van Queen Bee: "De donkere Lil' Kim was perfect. Ik weet niet meer wie deze vrouw is."

In 2012 bleek al dat Kim haar neus had laten verkleinen bij de plastisch chirurg en ook haar huidskleur is door de jaren heen lichter geworden. Sommigen zien het als een teken van schaamte rond haar Afro-Amerikaanse identiteit, zo blijkt ook uit de vele reacties. "Ik voel me rot voor Lil' Kim en haar huidige gezicht", luidt er een. "Zelfhaat in onze gemeenschap is echt en de moeite waard om ter discussie te stellen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties