×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader wil Macaulay Culkin niet meer kennen

‘Hij is mijn zoon niet meer’

23.04.2016 -

De vader van Macaulay Culkin hoeft zijn zoon niet meer te zien. Hij erkent de Home Alone-acteur niet meer. "Ik zie hem niet meer als mijn zoon", aldus de inmiddels 71-jarige Kit Culkin.


Kit leeft sinds 1995 na de scheiding met zijn vrouw, met wie hij zeven kinderen had, in volledige eenzaamheid. Twee jaar geleden werd hij getroffen door een beroerte en sindsdien heeft hij er vrede mee dat hij de kinderen niet meer ziet. "Als ze geen contact opnemen nu hij bijna op zijn sterfbed ligt, wat voor hoop heeft hij dan nog voor de toekomst", zegt een ingewijde tegen de Daily Mail. "Hij heeft rust gevonden."

Volgens de bron zal Macaulay het niet leuk vinden dat zijn vader, die al zijn zaken regelde ten tijde van zijn kortstondige succes, hem niet meer als zijn zoon ziet. "Maar gezien ze inmiddels meer tijd gescheiden van elkaar leven dan met elkaar, is het geen grote verrassing."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties