×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

’Doodsoorzaak Prince nog dagen onduidelijk’

22.04.2016 -

De doodsoorzaak van de donderdag overleden Prince is mogelijk nog dagen onduidelijk. Dat stelt de lijkschouwer die vrijdag rond 16.00 uur Nederlandse tijd is begonnen met de autopsie op het lichaam van het popicoon.


Op internet doen de wildste verhalen de ronde over de doodsoorzaak. Volgens TMZ is Prince onlangs nog opgenomen met een drugsoverdosis en dat was mogelijk nu weer het geval. Anderen suggereren dat oude geruchten over een mogelijke hiv-besmetting van de zanger weleens waar zouden kunnen zijn. Ook een hardnekkige griep of hartfalen kunnen niet worden uitgesloten.
Zangeres Aretha Franklin heeft zo haar eigen theorie over de dood van haar ex-collega. Ze beweert dat Prince is overleden aan de gevolgen van het Zika-virus.
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties