×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Prince werd behandeld voor overdosis’

22.04.2016 -

Prince werd vrijdag, zes dagen voor zijn dood, behandeld voor een overdosis. Dat zou de echte reden zijn geweest voor de noodlanding die Prince die dag maakte.


De artiest was onderweg naar huis na een concert in Atlanta. Nog geen uur voordat hij zou arriveren maakte zijn vliegtuig een noodlanding in de plaats Moline. Zijn woordvoerders lieten toen weten dat Prince last had van ernstige griep. In werkelijkheid werd hij volgens TMZ met spoed naar het lokale ziekenhuis gebracht voor een injectie die gewoonlijk wordt toegepast om de effecten van een drug tegen te gaan.

Dokters zouden Prince hebben geadviseerd 24 uur in het ziekenhuis te blijven. Omdat hij geen privékamer kon krijgen vertrok hij al na drie uur, hoewel het toen volgens ooggetuigen nog niet goed met hem ging.

Prince (57) werd donderdagochtend dood aangetroffen in een lift in zijn studio. Medisch personeel probeerde nog eerste hulp toe te passen, maar dit was te laat. Inmiddels is bekend dat er vrijdag een autopsie wordt uitgevoerd om de doodsoorzaak te onderzoeken. De autoriteiten hebben het ziekenhuis in Moline volgens TMZ om het medisch dossier van Prince gevraagd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties