×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prince bezocht woensdag nog apotheek

22.04.2016 -

Prince bezocht nog kort voor zijn dood een apotheek in de buurt van zijn landgoed Paisley Park in Minnesota voor medicijnen. Dat was die week al zijn vierde bezoek.


Het personeel in de apotheek maakte zich zorgen over de gezondheidstoestand van Prince, omdat hij er broos uitzag. Bovendien was hij nerveuzer dan normaal, meldt TMZ.

Volgens mensen in zijn omgeving had hij een flinke griep. Voorafgaand aan zijn laatste optreden had Prince twee shows geannuleerd vanwege gezondheidsproblemen. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

‘Vandaag heeft de wereld een creatief icoon verloren.’ Dat schrijft de Amerikaanse president Barack Obama op zijn Facebookpagina in reactie op het overlijden van popidool Prince.

"Michelle en ik sluiten ons in rouw aan bij de miljoenen fans over de hele wereld om de plotselinge dood van Prince. Er zijn maar weinig kunstenaars die het geluid en het pad van populaire muziek meer hebben beïnvloed en mensen met hun talent zo hebben geraakt'', aldus de president.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties