×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elizabeth poseert met klein- en achterkleinkinderen

21.04.2016 -

Koningin Elizabeth is speciaal voor haar negentigste verjaardag uitgebreid op de foto gegaan. De beroemde Amerikaanse fotografe Annie Leibovitz mocht de Britse vorstin wederom vastleggen.


Elizabeth poseert onder meer met haar jongste familieleden, haar twee jongste kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Prinses Charlotte is met elf maanden de jongste van het stel. Het dochtertje van prins William en zijn vrouw Catherine zit bij overgrootmoeder Elizabeth op schoot. Haar broer George van twee jaar staat naast hen.
Mia Tindall ontfermde zich tijdens de fotoshoot over Elizabeths beroemde handtas. Het tweejarige dochtertje van Zara Phillips houdt overgrootmoeders zwarte tas met beide handen stevig vast. Ook de vijfjarige Savannah, Elizabeths eerste achterkleinkind, en haar vierjarige zusje Isla, de kinderen van Peter Phillips, zijn op de foto te zien.
Elizabeths jongste kleinkinderen maken het gezelschap compleet. De twaalfjarige Lady Louise Windsor en de achtjarige James, Viscount Severn zijn de kinderen van Elizabeths jongste zoon prins Edward.
De vorstin, die donderdag negentig wordt, poseerde niet alleen met de kleintjes voor Leibovitz. Ook een foto met haar enige dochter prinses Anne werd ter gelegenheid van de verjaardag verspreid door het Britse hof. Op een derde foto is Elizabeth met haar geliefde honden te zien op een trap van Windsor Castle.
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties