×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna weer samen met Rocco

21.04.2016 -

Madonna zet het herstel van haar relatie met haar zoon Rocco door in Londen. Woensdag plaatste ze een foto van haar met haar vijftienjarige zoon, die bij zijn vader Guy Ritchie in de Britse hoofdstad woont.


"Plezier in Londen met mijn homies", zo schreef de zangeres bij de foto, waarop ook Ritchie en haar andere kinderen David en Lourdes staan. Volgens de krant Mirror werd ze eerder al met Rocco en wat van zijn vrienden gespot bij een fototentoonstelling.

Madonna is sinds begin april in Londen. Ze ontmoette Rocco hier voor het eerst sinds hij in december weigerde met haar mee terug naar de Verenigde Staten te gaan. Madonna besloot daarop een rechtszaak om het gezag over Rocco te beginnen, maar de rechter besloot dat zij, Guy en Rocco hun onenigheid beter onderling konden oplossen.

Maandagavond werd Guy nog met een fles wijn onder zijn arm bij het Londense huis van Madonna gespot.

Foto: BuzzE en Instagram Madonna

Reacties