×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tijl in de prijzen

‘Ik ben trots op brons’

20.04.2016 -

De Tiende Van Tijl van AVROTROS heeft brons gewonnen in de categorie Variety op New York Festivals World's Best TV & Films. De winnaars werden dinsdagavond bekendgemaakt tijdens een groots gala in Las Vegas.


Op het internationale festival werden onderscheidende televisieprogramma's uit vijftig verschillende landen beoordeeld. Presentator Tijl Beckand: "De Tiende Van Tijl heeft in Nederland een lans gebroken voor klassieke muziek op prime time. Super dat daar nu ook internationale waardering voor is gekomen. Ik ben trots op die bronzen medaille!"

Eerder dit jaar werd het vijfde seizoen van De Tiende Van Tijl op NPO 2 uitgezonden. Op het festival nam het programma van Tijl het op tegen een zangtalentenjacht uit Zuid-Korea, en de uitzendingen van het Memorial Day Concert en Capitol Fourth-concert uit Amerika.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties