×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Salma Hayek maakt Donald Trump belachelijk

19.04.2016 -

Mede door zijn negatieve uitlatingen over Mexicanen is Salma Hayek geen fan van Donald Trump en een uitglijder van de Republikeinse presidentskandidaat is door de actrice nu aangegrepen om de miljardair op Twitter voor schut te zetten. Ze maakt Trump belachelijk omdat hij 9/11 verwarde met 7/11, een winkelketen.


"Ik ben een dyslectische Mexicaanse en Engels is mijn tweede taal, maar ik zal 7/11 nooit verwarren met 9/11. #DonaldTrump", aldus de in Coatzacoalcos geboren Hayek. Trump was niet veel eerder in een speech onderuit gegaan toen hij zei dat hij als ras-New Yorker de aanslagen diep in zijn hart heeft zitten. "Ik heb de brandweermannen en de politieagenten gezien op 7/11, de beste mensen die ik ooit aan het werk heb gezien", aldus Trump.

7-eleven is een Amerikaanse winkelketen die vooral bekendstaat om de slurpees. Hayek heeft al eerder laten weten geen fan te zijn van Trump. Tegen E! Online zei ze: "Ik ga zijn naam niet noemen, daarmee geef ik hem alleen maar aandacht."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties