×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbara Straathof dankbaar voor alle steun

19.04.2016 -

Barbara Straathof is overladen met liefde in de dagen nadat ze bekendmaakte te vechten tegen baarmoederhalskanker. Op Twitter laat ze weten dankbaar te zijn voor de liefdevolle berichtjes.


''Even een momentje om iedereen vanuit de grond van ons hart te danken voor zoveel liefde'', schrijft Barbara. Op de foto is de zangeres te zien met haar vriendin Chantal. Ze drinken ranja uit plastic bekertjes in de wachtkamer van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam, waar Barbara onder behandeling staat.
“Na twee weken van zorg en onzekerheid is ons deze week in het ziekenhuis Antoni van Leeuwenhoek verteld dat de klachten waar ik al enige maanden last van heb, herleid kunnen worden tot baarmoederhalskanker’’, liet Barbara Straathof vrijdag weten.
"Voor de behandeling daarvan ga ik de komende periode een zeer intensief traject in onder begeleiding van de allerbeste artsen. Ik ben ondanks deze grote schrik positief en ben bereid keihard te knokken om dit gevecht aan te gaan! Dit wil ik doen met mijn geliefde Chantal, familie en naaste vrienden."

Foto: BuzzE

Reacties