×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Filemon kan niet zonder psycholoog

19.04.2016 -

Filemon Wesselink heeft enkele maanden na zijn programma F*ck Me I’m Famous nog steeds hulp van een psycholoog, zo vertelde hij. De televisiemaker wil vooral niet vervallen in zijn oude fouten.


‘’Ik kwam er in het programma achter dat mijn vrienden en familie mij minder open vonden dan voorheen en ze waren ook van mening dat ik in negatieve zin erg veranderd was, dit wil ik vanaf nu onder controle houden. Daarom bel ik zeer regelmatig met een psycholoog. Dit heb ik echt nodig, dat blijkt. Het helpt me zeker!’’ vertelt hij op 100% NL

Sowieso laat Filemon zijn oren sinds het maken van dit programma meer hangen naar zijn omgeving. "Mijn vrouw blijkt inderdaad ook een mening te hebben! Daar vraag ik haar nu ook vaker naar als het met mijn werk te maken heeft.’’

Er komt wellicht nog een vervolg op dit programma waarin Wesselink op zoek ging naar de gevolgen van de roem voor bekende mensen uit het heden en verleden. ''Ik denk er wel over na. Maar eerst ben ik bezig met een documentaire over mijn eigen Amsterdamse buurt waar ik woon en de spanningen tussen de Joden en moslims die daar wonen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties