×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicole Kidman viert tiende trouwdag jaar lang

19.04.2016 -

Nicole Kidman en Keith Urban gaan hun tienjarige huwelijksjubileum groots vieren. Nicole laat weten dat ze er het hele jaar voor uittrekken. Manlief Keith wil er verder nog over kwijt dat hij dolgelukkig is met 'zijn Nicole'.


Een groot deel van het liefdesgeluk wordt volgens het Australische stel veroorzaakt door hun kids, Faith en Sunday Rose. Overigens zijn de twee jonge Urbans niet op hun mondje gevallen. "Ze weten zich behoorlijk in gesprekken te mengen", grapt Keith tegen E! News.

Ondanks het verbale geweld, probeert Nicole in huis de rust te bewaren. "Je thuis is als een klooster. Je moet er vredig kunnen leven en Nashville is dat voor ons", aldus de zangeres en actrice. Vanuit Nashville werkt vooral Keith hard aan zijn carrière. De in Nieuw-Zeeland geboren Australiër is een van de grote 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties