×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joss Stone zegt concerten af wegens zieke hond

Missy had inwendige bloedingen

17.04.2016 -

Joss Stone heeft haar wereldtournee onderbroken. De zangeres is spoorslags naar huis gegaan omdat haar hond ziek is geworden. Op Facebook schrijft Joss dat ze de concerten op Barbados en Trinidad en Tobago snel wil inhalen.


“Afgelopen nacht moest mijn hond Missy met spoed naar de dierenarts. Ze had inwendige bloedingen en het ziet er niet best uit”, schrijft de zangeres. “Voor mij is Missy als een kind. Dat is voor sommigen misschien niet te begrijpen, maar zo voel ik het.”

Joss wil er alles aan doen om Missy beter te maken en heeft daarom de concerten afgezegd. “Ik ga pas weer verder als alles goed is met Missy. Dat is voor mij nu het belangrijkste”, laat de zangeres weten. Ze vraagt haar fans om begrip en belooft dat ze de concerten in zal halen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties