×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brian inderdaad de vader van Megan Fox’ derde kindje

‘Geen van de drie was gepland’

17.04.2016 -

Brian Austin Green heeft bevestigd dat hij Megan Fox weer heeft bezwangerd. De actrice verscheen deze week ineens met een babybuikje bij een persevenement. Daar ze volgens de laatste berichten met Brian in scheiding ligt, was onduidelijk wie de vader van het ongeboren kind is.


"Niets is gepland", zei Brian tegen People over zijn gezin. "Geen van hen was gepland. Je gaat er gewoon in mee." De acteur vindt het een maf idee dat hij straks vader van drie koters is. "Op mijn leeftijd is het gek om drie kleine kinderen te hebben. Ik word dit jaar 43."

Brian en Megan hebben al twee zoontjes, Noah (3) en Bodhi (2). Uit een eerdere relatie heeft Brian nog een veertienjarige zoon, Kassius. In augustus vroeg de 29-jarige Megan een scheiding aan. Ondanks haar zwangerschap is ze van plan die door te zetten, beweren ingewijden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties