×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prince met spoed naar het ziekenhuis

Noodlanding in Moline

16.04.2016 -

Het privévliegtuig van Prince heeft vrijdag een ongeplande landing gemaakt, omdat de Amerikaanse popster zich niet goed voelde. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht na de tussentijdse landing in Moline in de staat Illinois.


Na drie uur lieten de artsen de zanger weer gaan, liet zijn woordvoerder aan showbizzsite TMZ weten. Prince (57) kampt volgens de zegsman al een aantal weken met griep. Ondanks zijn toestand wilde hij per se zijn optreden in Atlanta doorzetten. De show van donderdagavond ging inderdaad door, maar daarna voelde Prince zich in het vliegtuig steeds slechter. Daarop werd besloten hem naar het ziekenhuis te brengen.

Na behandeling stapte de artiest weer in zijn vliegtuig, op weg naar huis.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties