×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbara Straathof heeft baarmoederhalskanker

15.04.2016 -

Bij zangeres Barbara Straathof is baarmoederhalskanker geconstateerd. Dit is vrijdag bevestigd door haar management.


“Na twee weken van zorg en onzekerheid is ons deze week in het ziekenhuis Antonie van Leeuwenhoek verteld dat de klachten waar ik al enige maanden last van heb, herleid kunnen worden tot baarmoederhalskanker’’, zegt Barbara Straathof.

"Voor de behandeling daarvan ga ik de komende periode een zeer intensief traject in onder begeleiding van de allerbeste artsen. Ik ben ondanks deze grote schrik positief en ben bereid keihard te knokken om dit gevecht aan te gaan! Dit wil ik doen met mijn geliefde Chantal, familie en naaste vrienden. Ik vraag u dat te respecteren."

Barbara deed in 2012 mee aan het derde seizoen van The Voice of Holland, onder anderen samen met Sandra van Nieuwland en de uiteindelijke winnares Leona Philippo. In 2014 bracht Barbara haar debuutalbum Nothing But Love uit.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties