×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

’Tim McGraw en Faith Hill willen adopteren’

15.04.2016 -

Tim McGraw en Faith Hill zouden plannen hebben hun gezin uit te breiden met een adoptiekindje. De countrysterren hebben serieuze adoptieplannen in de aanloop naar het najaar als ze twintig jaar getrouwd zijn.


Tim en Faith zijn nu 48 jaar. ''Het is nu of nooit, ze worden er niet jonger op'', zegt een goede vriend van het countrykoppel tegen RadarOnline. Ze hebben al drie tienerdochters, Gracie (18), Maggie (17) en Audrey (14). McGraw heeft altijd al een zoontje willen hebben en kan niet wachten op de komst van een jongetje in het gezin.
''Tim heeft zich altijd in de minderheid gevoeld tussen Faith en zijn dochters en zijn moeder die een huis op hun landgoed heeft. Hij is altijd omringd door vrouwen."
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties